If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз днес свалях картера и ... не можах Не можах да сваля плуоската от скоростната кутия към дясното клело. Някой да е имал такъв проблем??? Лагера който държи полуоската към картера трябва ли да се избива и как...
Колеги картера е свален и се оказа че е спукан заради щпилките една е ударена и е пукнала картера и сега трябва да се лепи.Казаха ми че с течен метал ставало здраво.Ако някой е тествал и става добре да сподели ако не дайте съвет за някой сервиз клубен или някой друг.Мерси предварително
Здравей колега,
Аз минах през пукнат картер и го лепих с течна заварка на фирма Бизон.
Стана добре и капка не капваше, но реших да го заваря.
Така че както решиш.
Както пита - става с течна заварка.
Или най-добре ако питаш мен с нов здрав картер за 50 лева - и да знаеш има картери на тази цена.
Успех.
Ти пък, 50лв, то цветната заварка е 20-30лв, оттам ако държиш да стане както трябва отиваш на шлайф да го челосат, защото се усуква, и тъй 50лв е ремонта...
Вярно, ако някой е на зор може и да го вземеш за толкова, но реално си струва поне 100-на лева ако е перфектен.
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Здравей колега,
Аз минах през пукнат картер и го лепих с течна заварка на фирма Бизон.
Стана добре и капка не капваше, но реших да го заваря.
Така че както решиш.
Както пита - става с течна заварка.
Или най-добре ако питаш мен с нов здрав картер за 50 лева - и да знаеш има картери на тази цена.
Успех.
Колега, щом има картерИ на тази цена, кажи ми къде, аз бих си купил веднага поне 2 броя, ще съм ти много благодарен. Чакам да пишеш!
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Деейба тая лапа, дето държи двуцевната генерация, хваната с два болта за картера. Явно прави много проблеми
Преди месец спуках картер на път, добре че се усетих веднага и намерих отзивчив майстор да ме вземе да ме завари, за да мога да продължа пътя. И при мен се оказа тая лапа с двата болта беше пукнала картера.
Завариха ме, махнаха я тая лапа и да чукаме на дъвро
Карам Алфа 147 и да живеят Асеновградските майстори
Принципно тази лапа не държи двуцевката, а е опора на фланеца за който се хваща скоростната кутия понеже заради по-прибрано конструкторите са прибрали двуцефката в картера и идеята и е да е допълнителна опора в това място поради естественото натежаване на скоростната кутия надолу.Че е виновна за спукани картери е несъмнено.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment